Website

Een website die jouw bedrijf verdient

De website is een van de belangrijkste onderdelen van een onderneming. Het is het ultieme hulpmiddel om met (potentiële) klanten informatie te delen en voor menig bedrijf is het de belangrijkste bron van inkomen. Je wil een website die precies zo is vorm gegeven als jij dat wilt, wij snappen dit en zullen er doen er alles aan om jouw bedrijf de website te geven die het verdient.

Onze werkwijze

Wij zijn persoonlijk, gedreven en denken graag mee met de klant. Daarom zouden wij graag langskomen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen en ideeën besproken en zullen wij samen kijken naar de beste oplossing.

En daarna?

Na ons kennismakingsgesprek zal ik naar aanleiding van jullie wensen een geheel vrijblijvende offerte opmaken. Na goedkeuring van de offerte zullen jullie binnen een week een real-time concept website ontvangen dat uiteindelijk jullie website zal worden. Tijdens dit proces kunnen jullie continue feedback geven, waar wij direct mee aan de slag gaan!

Website bijna klaar

De content staat op de website, de huisstijl is volledig na jullie wens en de site is klaar om live te gaan. Bij dit punt aangekomen zal er nog een driedubbele check gedaan worden, om erachter te komen dat alles goed werkt. Als alles grondig is getest zullen er nog een paar SEO ogen overheen gaan, waardoor de website geoptimaliseerd is voor de zoekmachine!

Kosten website

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten van de website, want wat kost een eigen website nu precies?
Je hebt al een eigen website vanaf €395,-. Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte met de definitieve kosten, hierin zijn alle eventuele extra opties en licentiekosten meegenomen.