E-Mail

Een eigen bedrijfs email adres staat natuurlijk wel zo professioneel. Hier helpen we je natuurlijk graag mee! Er zijn twee opties voor een eigen bedrijfs e-mail adres, namelijk een eigen mailbox of een zogeheten ‘redirect’.

Eigen mailbox

Bij een eigen bedrijfs mailbox heb je een plek heb je een mail account zoals je dat van je huidige privé mail gewend bent. Hiervoor maken wij gebruik van Google G suite. Dit is vergelijkbaar met Gmail, dus een eenvoudige koppeling met de mobiele telefoon, duidelijke web interface en een zeer geavanceerde spamfilter. Maar dan met je eigen bedrijfsnaam in plaats van @gmail.com.

De kosten die Google in rekening brengt zijn €4,- per gebruike, per maand.  De webhosting provider biedt een gratis mogelijkheid voor een eigen mailbox. Maar gezien de beperkingen van dit systeem en de hoeveelheid spam die dit vaak met zich meebrengt, raden wij dit af.

Een andere kosteloze manier die wij wel aanraden is het gebruik van een e-mail forward systeem

Redirect mail

Een redirect mail is zoals het engelse woord al doet verklappen. Hiermee wordt alle mail die het e-mail adres wordt verzonden doorgestuurd naar je eigen mail adres. Hierdoor is het dus mogelijk om op visitekaartjes met een professionele bedrijfsemail te adverteren, terwijl de berichten gewoon op je huidige mailadres binnenkomen. Het enige nadeel van een redirect mail, is dat je niet vanaf je bedrijfsmail kan antwoorden, dit gebeurt vanaf het mailadres waar de redirect aan gekoppeld is.